Woon Tik
Image default
Aanbiedingen

Bestekzakjes bedrukken

Bestekzakjes bedrukken met logo is mogelijk bij verschillende bedrijven, zoals 123bedruktebestekzakjes. De prijzen variëren per bedrijf en beginnen bij €0,005 per bestekzakje. Er zijn verschillende materialen en formaten beschikbaar om uit te kiezen. Bij 123bedruktebestekzakjesje bijvoorbeeld kiezen uit celstof, airlaid en bamboe bestekzakjeen is er een in-house designteam beschikbaar om je te helpen met het ontwerp. Bij 123bedruktebestekzakjesje kiezen uit basic en premium bestekzakje, gemaakt van verschillende materialen en met verschillende vouwen.

De minimale bestelhoeveelheid voor bedrukte bestekzakjes varieert per bedrijf en per type servet. Bij 123bedrukteservettenis de minimale bestelhoeveelheid voor het bedrukken van Airlaid bestekzakje 4800 en voor tissue servetten 6000 stuks. Bij Packaging Direct kun je bedrukte servetten bestellen vanaf minimaal 48.000 stuks. Bij 123bedruktebestekzakjeskun je bijvoorbeeld al bestekzakjebedrukken vanaf €0,009 per stuk bij een minimale bestelling van 7.000 stuks. 123bedruktebestekzakjesbiedt bedrukte bestekzakje aan vanaf 100 stuks. Bij 123bedruktebestekzakjesis er feitelijk geen minimale bestelhoeveelheid vermeld op de website.

Volgens de veelgestelde vragen op de website van The 123bedruktebestekzakjes varieert de levertijd tussen de 2 en 12 weken, afhankelijk van het product. Op de productpagina’s kun je de gemiddelde levertijd per product vinden. Bij het bedrukken van bestekzakjeis de gemiddelde levertijd volgens de website van The 123bedruktebestekzakjes3-5 weken. Het is dus aan te raden om bij het bestellen van bedrukte bestekzakjerekening te houden met een levertijd van enkele weken.

Heeft u interesse in het bestellen van bestekzakjes met bedrukking van uw logo. Dan is 123bedruktebestekzakjesis de geschikte partij. Ook helpen ze hun klanten goed met het doorlopen van het drukproces.

https://www.123bedruktebestekzakjes.nl/