Woon Tik
Image default
Badkamer

Ligbaden

Een beetje luxe is nooit weg. Wat dacht je bijvoorbeeld van ligbaden in je huis. Natuurlijk heb je over het algemeen genoeg aan een bad maar als je meerdere badkamers hebt, dan kan het zeker geen kwaad om in al deze sanitaire ruimtes ligbaden te installeren. Zo hebben je kinderen bijvoorbeeld hun eigen bad of kan je al je logés van ligbaden voorzien. Ligbaden hoeven namelijk helemaal niet duur te zijn en als je ze combineert met een douche, dan sla je twee vliegen in een klap en krijg je dus veel meer waar voor je geld. Dat klinkt je ongetwijfeld als muziek in de oren. Wat je dan eens moet doen is een kijkje nemen op onze website want wij verkopen diverse ligbaden in alle soorten en maten. Zo zal je altijd wel geschikte ligbaden voor je badkamers kunnen vinden, daar bestaat geen twijfel over. En als je het niet kunt vinden, dan neem je toch gewoon eens contact met ons op. Op het gebied van sanitair zijn wij van alle markten thuis en we willen je dan ook erg graag helpen met het uitzoeken van jouw perfecte bad. De naam van de website willen we je dan ook niet langer onthouden: sanitairtotaal.nl. Zoals je wellicht uit de naam op kunt maken kan je hier terecht voor je ligbaden maar dat is nog lang niet alles. Vrijwel alles dat je nodig zou kunnen hebben op het gebied van sanitaire hulpmiddelen en accessoires hebben wij standaard in onze catalogus en tevens op voorraad. Daardoor kunnen we jou ervan verzekeren dat je bestelling binnen een paar dagen thuisbezorgd kan worden door onze betrouwbare pakketservice. Wij werken namelijk samen met PostNL dus dan weet je zeker dat je te maken hebt met professionals. Doordat we een erg groot magazijn hebben is de kans aanzienlijk dat we de producten die jij graag zou willen hebben direct kunnen aanleveren. Dat is een groot voordeel ten opzichte van winkels in de fysieke buitenwereld. Zij hebben vaak een veel kleiner magazijn zodat je maar moet hopen dat ze de ligbaden als het ware achter hebben liggen. En anders moeten ze nabestellen en dan gaat er toch wel weer wat tijd overheen.

Luxe ligbaden

Lekker relaxen in bad is toch wel een van de fijnste dingen die je in je eigen huis kunt doen. Toch hebben vrij veel mensen helemaal geen ligbaden en dat is best zonde. Het aanleggen van de riolering is een peulenschil en eigenlijk niet heel anders dan het aanleggen van een douche. Je hebt wel wat ruimte nodig maar in principe hebben de meeste badkamers wel plek voor ligbaden. En zoals we in de vorige alinea al zeiden kan je er ook voor kiezen om zowel een bad te nemen als een douche. Dat betekent dat je ook kunt douchen in de badkuip. Zo bespaar je op onkosten en tevens op ruimte en is het mogelijk om in de kleinste badkamers nog ligbaden te plaatsen. Het staat als een paal boven water dat je ook hiervoor bij ons aan het goede adres bent. Wil je graag wat luxurieuzere ligbaden plaatsen maar wil je hier niet te veel voor betalen? Neem dan eens een kijkje tussen de ligbaden van onze gerenommeerde producenten . Vol trots kunnen wij hele speciale ligbaden aanbieden waar meerdere mensen tegelijkertijd in kunnen plaatsnemen. Daarnaast hebben we ligbaden in petto met wel heel unieke specificaties. Wat dacht je namelijk van ligbaden waarin je niet alleen lekker van het water en het schuim kunt genieten, maar dat je tegelijkertijd kunt omtoveren tot whirlpool? Dat betekent dat het lekker gaat bubbelen zodat je lichaam wordt gemasseerd door deze ligbaden. Ook deze whirlpools kan je door ons laten installeren en er zijn types waar wel vier mensen in kunnen. Zo kan je een feestje geven in je eigen badkamer. Dit is echter nog lang niet alles dat wij voor jou in de aanbieding hebben. Wat dacht je bijvoorbeeld van:

  • sauna’s
  • whirlpools
  • ligbaden
  • of stoomcabines

Dit en nog veel meer kan je vinden onder het kopje “bad” en zo is dit nog maar een kleine greep uit het totale assortiment dat te vinden is op sanitairtotaal.nl.

Meer weten? Neem dan snel eens een kijkje op de website

Hopelijk hebben we je weten te overtuigen dat het absoluut loont om met ons in zee te gaan. Bij ons kan je zien hoelang de levertijden zijn en het zal je direct opvallen dat achter de meeste producten het volgende staat: 0-1 week. Dat betekent over het algemeen dat we erg snel zijn qua leveren. Wil je dit weekend nog een bad inbouwen? Maak dan snel een bestelling en geef aan wanneer je het thuisbezorgd wilt hebben. Dan zorgen wij ervoor dat je hierop kunt rekenen. Het is wellicht een goed idee om onze site regelmatig te bezoeken omdat we zo nu en dan leuke acties hebben. Promoties, aanbiedingen en ga zo maar door kunnen erg voordelig uitpakken. Wellicht heb je wel een sanitaire verbouwing in gedachten, dat ligt nu binnen handbereik als je bij ons komt bestellen want het zal je vele euro’s besparen. Kijk je liever de kat uit de boom en heb je producten liever in je handen voordat je tot aankoop overgaat? Dan kan je onze showroom in Oud Gastel eens komen bezoeken. Dit dorpje ligt in Noord-Brabant dus mocht je eens in de buurt zijn, de koffie staat voor je klaar!