Woon Tik
Image default
Bouwmaterialen

Een aangenaam leefklimaat met Gutex isolatie materiaal

Duurzame Gutex isolatie voor ieder huishouden

Je woning of kantoor energiezuiniger maken is voor veel mensen interessant. Daarbij is er steeds meer vraag naar duurzaam isolatiemateriaal voor het isoleren van bijvoorbeeld daken, vloeren en wanden. Als je op zoek bent naar goede houtvezel isolatiematerialen, dan is het Duitse Gutex een bekend en betrouwbaar merk. We vertellen hier meer over de voordelen van houtvezelproducten van Gutex voor isolatie.

Gutex houtvezel isolatie van duurzame origine uit Duitsland

De materialen van Gutex worden al tientallen jaren op duurzame wijze gemaakt in Duitsland. Gutex isolatie producten van houtwolvezel zijn volledig natuurlijk en bevatten geen schadelijke stoffen. Het isolatiemateriaal is gemaakt van industrieel resthout. Met behulp van een natuurlijk bindmiddel wordt het hout gebonden tot isolatieplaten. Deze platen zijn het resultaat van een zuiver productieproces en hebben verschillende ecologische certificeringen.

De pluspunten van natuurlijke Gutex isolatie materialen

Gutex houtvezel isolatieproducten hebben een positief effect op de gezondheid en het leefcomfort. Het damp-open materiaal is namelijk vochtregulerend, thermisch isolerend en in hoge mate geluidsisolerend. Daarnaast beschermt het tegen kou en hitte en houdt het je huis winterwarm en zomerkoel. De houtvezel platen zijn ten slotte vuurbestendig en recyclebaar. Bij het verwerken van de isolatieplaten is er uiteraard geen gevaar voor de gezondheid.

Natuurlijk isoleren met Gutex

Voor elke vorm van isolatie, zoals gevelisolatie, dakisolatie en vloerisolatie, heeft Gutex een speciaal product. Wil je weten waar Gutex isolatie te koop is, kijk dan bij een eco-bouwmarkt, zoals Eco-Bouwmaterialen. Dit bedrijf heeft een webshop waar je onder meer terecht kan voor natuurlijke, duurzame isolatiematerialen, natuurverven, kachels en ovens. De medewerkers geven je graag een deskundig advies en als je de producten met eigen ogen wil zien, dan ben je welkom in de showroom in Toldijk, vlakbij Zutphen.

https://eco-bouwmaterialen.nl/