Woon Tik
Image default
Bouwmaterialen

Schuimrubber op maat en andere spullen

Wist je dat schuimrubber voor veel verschillende doeleinden toegepast kan worden? Voorbeelden waarvoor het gebruikt kan worden zijn zitkussen, buitenkussens en matrassen. Maar welke schuimrubber is nou het meest geschikt voor jou? Het kan best moeilijk zijn er achter te komen welke schuimrubber kan voldoen aan jouw wensen. Hiervoor kun je het best contact opnemen met een bedrijf dat hierin gespecialiseerd is. Wist je dat schuimrubber op maat gemaakt kan worden? Het is een product dat veelzijdig bruikbaar is.

Polyether schuimrubber

Polyether schuim is ook wel bekend als PU schuim. Dit materiaal is zacht en flexibel. Het heeft een open celstructuur waardoor het gemakelijk in te drukken is. Vervolgens zul je zien dat het vanzelf weer terugkeert naar de oude vorm.

Matras op maat laten maken

Een eindproduct waarvoor schuimrubber gebruikt kan worden is een matras (op maat). Hier is wel lijmspray voor nodig. Dat kan voor zowel je eigen slaapkamer als voor een vakantie! Met een ‘normale’ matras heb je natuurlijk het probleem dat het niet altijd past in een caravan of camper. Ben je van plan om te reizen, dan is het dus wel verstandig om een matras op maat te laten maken. Kies dan ook voor materiaal dat een optimale gebruikerservaring biedt.

Voorkom rugklachten

Om klachten te voorkomen tijdens en na het slapen is het belangrijk om een goed matras te hebben. Het is natuurlijk nooit fijn als je wakker wordt met nek- en rugklachten. Een juiste slaaphouding is dus niet voldoende om klachten te voorkomen. Een kwalitatief matras moet je zien als ondersteunig voor een goede nachtrust. Hiermee ontlast je drukpunten en verbeter je automtisch je slaapposititie.

Tips voor een betere nachtust

Wat kun je nog meer doen voor een betere nachtrust? Je hebt inmiddels een goede matras aangeschaft, maar je wilt toch het maximale uit je slaap halen. Ten eerste is het aan te raden om elektrische apparaten uit te zetten voordat je gaat slapen. Leg je telefoon neer en geef je ogen wat rust door niet naar blauw licht te kijken. Blauw licht werkt averechts om in slaap te kunnen vallen! Daarnaast moet je je kamer donker houden. Doe de rolgordijn omlaag en doe het licht uit. Zorg er ook voor dat de slaapkamer niet te warm is. Je lichaam wordt vanzelf warmer tijdens het slapen.

https://www.schuimrubberbetaalbaar.nl/