Woon Tik
Image default
Dak gevel en schoorsteen

Een dakraam is uitermate geschikt voor schuine daken

Het hoeft helemaal niet lastig te zijn om extra woonruimte te creëren. Wat dacht je bijvoorbeeld van het laten plaatsen van een dakraam? Eek dakraam is uitermate geschikt voor schuine daken en zorgt direct voor meer daglicht. Hierdoor haal je meer uit iedere slaapkamer of zolder en de ruimte oogt vele malen ruimer, bovenop de extra woonruimte die je al krijgt. Ook zorgt de dubbele beglazing ervoor dat je minder energie verbruikt.

Een handige ventilatieklep met stof- en insectenfilter

Alle dakramen zijn vandaag de dag voorzien van een erg handige ventilatieklep met stof- en insectenfilter. Daardoor blijven muggen tijdens de zomermaanden buiten, maar je kunt de kamer nog steeds erg goed door laten luchten. De meeste dakramen zijn dakhellingen tussen de 15 en 90 graden te plaatsen en de modellen zijn bestand tegen vocht.

Een Velux dakraam staat bekend om de erg hoge isolerende werking

Wist je dat de nieuwste dakramen ook nog eens een erg hoge isolerende werking hebben? Ook bevat een Velux dakraam een groter glasoppervlak, waardoor je van meer daglicht profiteert. Ook kan er hierdoor meer warmte binnen worden gehouden. Beter kan het haast niet, toch?

Een specialist, zoals Dakramen Nederland, biedt een divers aanbod op het gebied van kleur en afmeting

Tegenwoordig is er ook nog eens bijzondere raamdecoratie voor de dakramen te verkrijgen. Denk hierbij an rolluiken die zowel binnen als buiten te gebruiken is. Ook is er speciale buitenzonwering, wat voor een betere warmte- en lichtwering zorgt. Een specialist, zoals Dakramen Nederland, biedt een divers aanbod op het gebied van kleur en afmeting van de dakramen. Op deze manier is er altijd een passend ontwerp voor de kleur van de andere kozijnen in huis.

https://dakramennederland.nl/