Woon Tik
Image default
Design en ontwerp

De voordelen van Walvisgraat laminaat

De voordelen van Walvisgraat laminaat

Ben jij benieuwd naar de voordelen van het nieuwe walvisgraat laminaat dat onlangs op de markt is gekomen? Dan ben jij op dit moment op het goede adres. Wij zijn hier namelijk speciaal voor jou ingedoken en hebben samen met Solza.nl gekeken naar de voordelen van deze nieuwe vloerensoort. 

Walvisgraat, maar zelf kunnen leggen

Tot kort geleden was walvisgraat, ook wel visgraat xl genoemd, enkel beschikbaar in plak PVC vorm. Plak PVC, ook wel dryback PVC genoemd, is echter niet altijd even makkelijk aan te brengen omdat men hiervoor vaak de ondergrond zal moeten egaliseren en na het drogen hier de PVC vloerdelen op vastlijmt. Het nieuwe walvisgraat laminaat maakt het echter voor iedereen mogelijk om zo een prachtige walvisgraat vloer in huis te leggen. Het is immers hetzelfde als het leggen van een reguliere laminaatvloer. 

Hoge kwaliteit met zekerheid

Naast het feit dat bijna iedereen deze vloeren zelf kan leggen beschikken deze vloeren ook nog over een enorm hoge kwaliteit. De vloeren zijn gekeurd en uitermate geschikt voor intensief huishoudelijk gebruik. Daarnaast is het merk Floer zo zeker van de kwaliteit en levensduur van deze walvisgraat laminaatvloeren dat zij hier een levenslange garantie op los durven te laten. Iets wat uniek is in de vloerenbranche. Ook zijn de walvisgraat vloerdelen voorzien van een V-groef rondom de plank om het formaat en het legpatroon extra te benadrukken. Ook kun je de structuur van de planken ook echt voelen en is de plank extra mat afgewerkt. Ideaal!

Advies op maat van een specialist

Twijfel jij nog of Walvisgraat laminaat wel echt hetgeen is waar jij naar op zoek bent en wil jij graag eerst nog een stukje advies van een specialist? Dan is het aangeraden eerst even contact op te nemen met een specialist op het gebied van Walvisgraat laminaat zoals bijvoorbeeld Vloerenwinkel Solza.nl. Solza.nl heeft een groot assortiment vloeren, beschikt over een prachtige showroom en heeft verschillende experts in dienst die je graag helpen bij je project. Wel zo fijn!