Woon Tik
Image default
Industrie

Maak je display gemakkelijk te zien

Zorg ervoor dat je heldere en opvallende kleuren gebruikt bij het kiezen van het kleurenschema voor je winkel display. Dat is belangrijk omdat je ervoor wilt zorgen dat je speciale display opvalt tussen de rest van de displays in je winkel. Kies een paar kleuren die bij je merk passen en gebruik die als basis voor je ontwerp. Zorg er altijd voor dat mensen het gemakkelijk kunnen zien door het op ooghoogte te plaatsen. Het is het beste om niet meer dan vijf centimeter tussen elke plank of elk rek te laten, zodat er voldoende ruimte is voor producten van verschillende afmetingen. Dit is van toepassing als je producten op planken of hangende rekken hebt staan ​​en je het klanten niet moeilijk wilt maken om te zien. Speciale displays zijn geweldig omdat ze in elke gewenste vorm of ontwerp kunnen worden gemaakt, dus profiteer hiervan. Zorg ervoor dat je het ontwerp niet te rommelig maakt, want dit leidt alleen maar af van wat belangrijk is, namelijk je producten. Gebruik een display dat groot genoeg is voor al je producten. Zorg ervoor dat het de klanten niet overweldigt als ze hun winkel binnenkomen en rondkijken naar het aanbod van vandaag.

De juiste winkel voor jou kiezen

Kies een winkel die aanvullende goederen of diensten verkoopt. Zorg ervoor dat de doelmarkt van de winkel vergelijkbaar is met die van jou. Ontdek de demografische gegevens van de klant. Zo krijg je een idee van wie er winkelt. Je wilt geen middelen verspillen aan het promoten van een product bij mensen die niet geïnteresseerd zijn om het te kopen. Controleer of de locatie van de winkel goed is voor je bedrijf.

De juiste hoeveelheid ruimte vinden voor je producten

Je zou een ruimte moeten vinden die groot genoeg is voor jouw ruimte. Je wilt je display op meer dan één locatie testen. Je zou het kunnen testen op alle locaties waar het nodig is. Je weet wat het beste werkt en hoe je indien nodig wijzigingen kunt aanbrengen. Denk niet alleen aan één winkel. Bedenk hoe je product eruit zal zien in verschillende winkels. Het eerste dat je moet overwegen, is waar je producten worden weergegeven. Je moet rekening houden met de verschillende manieren waarop retailers ze willen uitstallen en hoeveel ruimte ze in beslag nemen.