Woon Tik
Image default
Inrichting

4 voordelen van tafelzeil in huis

Vind jij het ook zo leuk om je huis sfeervol in te richten? Het is een grote hobby van, met name, dames. Het maakt het wonen pas echt compleet. Want zeg nou zelf; wat is leuker dan na een dag hard werken, heerlijk thuis komen in jouw gezellig ingerichte woning! Vandaag willen we het product tafelzeil eens uitlichten. Wat maakt tafelzeil nou interessant om te kopen?

Tafelzeil staat gezellig in huis!

Het belangrijkste punt is wel dat tafelzeil sfeer verhogend werkt. Omdat de tafel in huis vaak best een groot object is, heeft de uitstraling van je tafelbedekking best veel invloed op de uitstraling van je gehele interieur. Daarnaast zijn er tegenwoordig zo ontzettend veel leuke ontwerpen te vinden, dat je eigenlijk elke sfeer kunt creëren. Zo kun je voor een vrolijk bloemen zeil gaan van Kitsch Kitchen en zorgen voor veel vrolijkheid. Maar kun je juist ook voor een hele rustige look gaan en hiermee dus een warme, knusse sfeer maken.

Tafelzeil verhoogt je woongenot

Ja, dat is echt zo. Want in tegenstelling tot tafelkleden, waarin vloeistoffen die per ongeluk op het kleed geknoeid zijn, er direct in trekken, trekt dit niet in plastic tafelkleden. De vloeistof blijft er namelijk bovenop liggen. En dus kun je met een papieren doekje de vloeistof zó weer wegvegen. Het tafelkleed moet je van tafel halen en in de wasmachine doen. Heel veel gedoe dus. Dat kan echt makkelijker dus met tafelzeil!

Tafelzeil is handig met kinderen

Heb je kinderen? Ook dan is het gebruik van plastic zeil echt aan te raden. Gaan ze per ongeluk met een stift op tekenen? Dan heb je in ieder geval je tafel beschermt tegen inkt. Je moet je zeil dan wellicht vervangen, maar dat is altijd nog een stuk goedkoper dan de aanschaf van een hele tafel.

Gebruik het als tafelbeschermer

Naast de vele voordelen die wij al noemden, kun je het ook als tafelbeschermer gebruiken tegen krassen. Vooral bij glazen tafels, maar ook bij houten tafels kunnen soms krassen ontstaan. Een doorzichtig tafelzeil kan helpen om dit te voorkomen. Wil je helemaal op safe spelen? Dan kun je ook een heel dik transparant zeil kopen. Die is wel moeilijk te snijden. Maar is wel een perfecte tafelbeschermer.

Waar kun je deze tafelzeilen kopen?

Deze tafelzeilen koop je bijvoorbeeld bij Hiptafelzeil.nl. Dat is een leuke en hippe shop met een gigantisch aanbod. Je kunt hier tafelzeil op maat laten snijden en als je bestelt wordt je bestelling super snel bij je thuisbezorgd. Je hebt bij deze online shop ook de mogelijk om tafelzeil op rol te laten verzenden. Zo heb je er bij ontvangst ook geen vouwen in.

https://www.hiptafelzeil.nl/