Woon Tik
Image default
Inrichting

Speelkleden

Prachtige speelkleden

Als u op zoek gaat naar de term “speelkleden” via de website Google, dan is de kans enorm groot dat u uiteindelijk op onze site uitkomt. Wij zijn namelijk van speelkledenwinkel.nl. De naam zegt het dus eigenlijk al: speelkleden is hier wat de klok slaat en daar zijn we best trots op. Wij werken dan ook alleen maar samen met gerenommeerde topmerken maar ondanks dat feit zijn onze prijzen altijd laag en scherp. Zo profiteert u van onze webwinkel en uiteindelijk van onze producten, daar waar het allemaal om draait: de speelkleden. Dit zijn tapijten die er in alle vormen en maten zijn te vinden. Niet zo zeer zijn het tapijten of vloerkleden die je eventjes in de woonkamer neerlegt. Ze zijn geschikt voor een speelkamer als u die heeft en anders gewoon voor de slaapkamer van je kind of kinderen. Sommige mensen hebben een zolder vrijgemaakt voor het speelgoed van hun kinderen dus ook dat is en geschikte plek voor speelkleden. Komt u hier niet als particulier op de website een kijkje nemen, maar bent u geïnteresseerd als school, tandarts of huisarts? Dan hebben wij zeker een hoop speelkleden in het assortiment waar u de kinderen erg blij mee zult maken. We kunnen het ons immers goed voorstellen dat het voor een kind niet erg leuk is om te moeten wachten in de wachtruimte voordat ze behandeld kunnen worden. Dat levert spanningen op en veel stress. Een speelkleed kan dan een goede afleiding zijn. Dat is zowel prettig voor het kind zelf als voor de begeleiders/ouders en de andere wachtenden op die plek. Niemand zit immers te wachten op een vervelend en huilend kind terwijl je jezelf zorgen maakt of je er weer een gaatje bij hebt gekregen. En als u voor een school een hele hoop speelkleden komt bestellen dan kunt u er wel vanuit gaan dat u een flinke groepskorting kunt verwachten. Wij vinden onderwijs reuze belangrijk en helpen graag een handje.

Zachte speelkleden

De stof waarvan speelkleden wordt gemaakt is van geweldige kwaliteit. Uiteraard bestaan speelkleden al geruime tijd en is er in de loop der jaren veel an veranderd. Er is veel onderzoek naar gedaan. Dan hebben we het niet alleen over leuke motieven, designs of plaatjes die onze speelkleden sieren. Het gaat ook om het materiaal. Dit kan immers van diverse soorten wol gemaakt worden of juist van synthetische garen. Keuze genoeg en dat zal u dan ook opvallen als u eens een middagje over hebt en onze site beter gaat verkennen. Waar wij altijd rekening mee proberen te houden is dat dit materiaal aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoet. Als ze daar niet aan voldoen, dan houdt het op en gaan wij niet met de producent van deze speelkleden in zee. Voor uw gemak hebben we een aantal van deze voorwaarden voor u op een rijtje gezet. Hieruit zal dan ook blijken dat u niet zo maar met een webwinkel te maken hebt, maar met eentje die daadwerkelijk betrokken is bij het productieproces en met u en uw kind zijn welzijn. Dit zijn onder andere de volgende zaken.

  • Het niveau qua slijtage. Wij willen u speelkleden verkopen die lang meegaan en tegen een stootje kunnen. Kinderen kunnen heel wat vreemde streken uitvoeren en een ongeluk zit in een klein hoekje. Het is dan ook van groot belang dat er niets met deze speelkleden gebeurd en dat ze niet zo snel afslijten.
  • Het materiaal dient van hoogwaardig kwaliteit te zijn zodat het niet alleen mee gaat maar dat het ook erg onderhoudsvriendelijk is. u hebt geen zin om deze speelkleden vaak te moeten wassen. Mocht er toch een vlek of vlekje in terecht komen, dan garanderen wij dat u dit er eenvoudig uit kunt poetsen of wassen.
  • En het is van belang dat er geen allergische reacties bij uw kind kunnen ontstaan door het veelvuldig spelen met of op onze speelkleden. Dus we gebruiken geen materiaal dat ook maar de geringste aanwijzing kan geven dat er sprake zou kunnen zijn op een allergische reactie.

Neem gerust eens contact met ons op

Hopelijk hebben we u ervan weten te overtuigen dat u op onze site met topproducten te maken hebt en dat u hier altijd wel leuke speelkleden kunt vinden, zowel voor uw dochter als voor uw zoon. Natuurlijk hebben wij speciale motieven die duidelijk een stoerder karakter hebben en daardoor meer geschikt zijn voor een jongen maar we hebben ook zeker prachtige speelkleden voor de dames. Uniseks speelkleden hebben we ook voor bijvoorbeeld openbare wachtruimtes zodat beide partijen er samen op kunnen spelen. Kortom, er is voor ieder wat wils. Mocht u toch net kunnen vinden waarnaar u op zoek bent? Schroom dan niet langer en klim in de pen. U kunt ons bijvoorbeeld direct eventjes opbellen maar mailen kan natuurlijk ook altijd. Een vraag stellen via Facebook, het sociale medium, behoort ook zeker tot de opties om snel alles te weten te komen over onze spectaculaire speelkleden. Wellicht hebt u wel een mooi idee qua design of motief en wilt u dit graag verwezenlijkt zien worden. Geef het aan ons door en wij gaan op zoek naar een producent die dit speciaal voor u kan maken. Wie weet wordt het wel een standaard model en vindt u straks uw idee terug in de catalogus van onze webshop. Bestellen is uiterst eenvoudig en u hebt het kleed meestal binnen enkele dagen al thuisbezorgd door de snelle pakketdienst. Dus, lees meer op onze website en bestel vandaag nog!