Woon Tik
Image default
Meubels

Scandinavische salontafels van Sav & Økse

Maak je zithoek compleet met een Scandinavische salontafel

Als je op zoek bent naar een prachtige salontafel in de Scandinavische stijl, dan ben je op het juiste adres bij Sav & Økse. Hier vind je een collectie Scandinavische salontafels in verschillende vormen en maten, gemaakt van hoogwaardige materialen zoals massief beuken, eiken en walnoothout.

Of je nu op zoek bent naar een ronde, vierkante, rechthoekige of driehoekige salontafel, bij Sav & Økse heb je volop keuze. Bovendien zijn er diverse afmetingen en afwerkingen mogelijk, zodat je de tafel kunt laten aansluiten bij jouw persoonlijke interieurstijl.

Een salontafel is niet alleen praktisch voor het plaatsen van drankjes en hapjes, maar kan ook een echte eyecatcher zijn in je zithoek. Bij Sav & Økse vind je dan ook tafels die naast hun praktische functie ook nog eens een mooie uitstraling hebben. Zo kun je de tafel gebruiken om decoratie zoals bloemen, kaarsen of tijdschriften op te plaatsen.


Scandinavische salontafel Tomrer rond – 3 poot – massief eiken

Verkrijgbaar als set en optioneel Fenix

De driehoekig salontafeltjes van Sav & Økse zijn ook verkrijgbaar als set van drie tafeltjes. Optioneel is een Fenix toplaag op de driehoekige Tomrer salontafels. Een aantal voordelen van Fenix zijn:

  1. Krasbestendigheid: De Fenix toplaag is extreem krasbestendig, waardoor het perfect is voor een salontafel die dagelijks wordt gebruikt. 

  2. Hittebestendigheid: Een salontafel met Fenix toplaag is ook bestand tegen hitte, waardoor het perfect is om warme dranken of etenswaren op te plaatsen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over het beschadigen van het oppervlak.

  3. Vlekbestendigheid: De Fenix toplaag is vlekbestendig, waardoor het gemakkelijk schoon te maken is. Mors je per ongeluk dranken of voedsel op de salontafel, dan hoef je alleen maar een vochtige doek te gebruiken om de vlekken te verwijderen.

  4. Hygiënisch: De Fenix toplaag heeft een antibacteriële eigenschap, waardoor het oppervlak hygiënisch blijft en gemakkelijk schoon te maken is. Dit is vooral belangrijk voor een salontafel die dagelijks gebruikt wordt.

Sav & Økse

Als je op zoek bent naar een mooie Scandinavische salontafel of ander meubelstuk in deze stijl, dan is het zeker de moeite waard om een kijkje te nemen op de website van Sav & Økse. Hier kun je niet alleen de collectie bekijken, maar ook contact opnemen om meer informatie te krijgen over de collectie en de mogelijkheden.

Als je de tafels liever in het echt wilt bekijken voordat je een keuze maakt, dan kun je langskomen in een van de showrooms in Zaandam of Utrecht. Hier staan diverse (salon)tafels opgesteld, zodat je een goed beeld krijgt van de uitstraling en kwaliteit van de producten.

https://www.sav-okse.nl/nl/collectie/tafels/salontafels/