Woon Tik
Image default
Verbouwing

Waarom is het aan te bevelen om een vloer te kitten.

Vloeren afdichten voor duurzame bescherming.

Het afdichten van oude vloeren is een integraal onderdeel van het herstelproces van houten vloeren. Nadat ze (AreYouKittingMe.nl) het hebben gerepareerd en geschuurd, verzegelen zij de vloeren om ze te beschermen tegen zware voetstappen, vocht en stootschade. Afhankelijk van de voorkeur van de klant en de houtsoort die we behandelen, gebruiken we polyurethaan-, oplosmiddel- of watergedragen afdichtingsmiddelen om de vloeren waarop ze werken duurzaam te beschermen. Door oude houten vloeren af ​​te dichten met verschillende producten, kun je de natuurlijke tint kiezen die het beste in de ruimte past.

Zorgen voor een “verzegelde” vloer.

Zij gebruiken een reeks specialistische gereedschappen en producten om de vloeren waaraan we werken te herstellen en af ​​te dichten. Maar u kunt uw steentje bijdragen aan het verlengen van de levensduur van uw “verzegelde” vloer door deze richtlijnen te volgen:

  • Gebruik viltbeschermers onder meubelpoten
  • Sleep uw meubels nooit over de vloer
  • Ruim gemorst materiaal onmiddellijk op Veeg je vloer regelmatig
  • Reinig uw vloer met een microvezeldweil en een speciale houtreinigingsspray
  • Vermijd het gebruik van schurende schoonmaakproducten, schuursponsjes, stoomreinigers en verzadigde dweilen.

Vloeren kunnen een kamer – en huis – tot leven brengen, maar het is belangrijk om het belang van vloerverzegeling niet te vergeten.
Het afdichten van uw vloeren voorkomt dat vuil vocht de muren of plinten binnendringt en verlengt hun levensduur aanzienlijk.
Hier bij Are You Kitting Me begrijpen we hoe cruciaal dit werk is: als het verkeerd wordt gedaan, kunt u later in vervelende problemen komen. Daarom besteedt ons team extra zorg aan het breeuwen van randen waar deze in het zicht komen; het zorgt ervoor dat de aandacht die wordt getrokken positief is en niet spijtig genoeg onaantrekkelijk.

Onze kitters werken in Noord-Holland, Zuid-Holland, Flevoland, Utrecht en Noord-Brabant. Vraag via de website een prijsopgave dan komt u niet voor verrassingen te staan.

 

 

https://www.areyoukittingme.nl/