Woon Tik
Image default
Verhuizen

Op zoek naar opslagruimte? Zo vind je de ideale locatie!

In sommige situaties is het heel praktisch om tijdelijke opslagruimte te hebben. Denk bijvoorbeeld aan een verbouwing of verhuizing. Ook opslag van kerstspullen of zomerkleding kan prima op een externe locatie. Wil je de voordelen hiervan ervaren? Gebruik dan deze tips om de ideale opslagplek te vinden.

Veilige opslag

Zoekend naar opslagruimte huren Leiden, is de kans groot dat je Oomen opslag tegenkomt. Dit bedrijf is een mooi voorbeeld van een opslaglocatie waarbij veiligheid voorop staat, omdat ze snappen hoe waardevol je spullen voor jou zijn. Voor het niveau van beveiliging is een BORG-klasse 3 afgegeven, waarmee het met recht de veiligste self storage van het land genoemd mag worden. Je eigen opslagruimte is alleen bereikbaar met behulp van een persoonlijke code. Zo weet je zeker dat er geen onbevoegden bij je spullen komen.

Altijd bereikbaar

Een goede ruimte om je spullen in op te slaan is een belangrijk onderdeel van een goede ervaring. Vaak wordt alleen vergeten dat het handig is om ook te letten op laad- en losmogelijkheden. Het is niet prettig om meters met je dozen te moeten sjouwen, omdat je parkeerplek een eind van de opslag ligt. Bij Oomen kun je laden en lossen binnen één meter van je auto en dat maakt een wereld van verschil. Bij opslagruimte huren Noordwijk is het dus ook aan te raden hierop te letten.

Duurzame opslagmogelijkheid

Wil je je footprint wat verkleinen? Dan is het goed om te weten dat je ook bij opslagruimte huren Katwijk kunt letten op duurzaamheid. Kies voor een volledig energieneutrale mogelijkheid, zoals bij Oomen. Dit bedrijf is voorzien van zonnepanelen en zelfs een eigen energieopslag, waardoor de opslag zelfs ’s nachts, wanneer er geen zon is, energieneutraal is. En moeten je spullen worden opgehaald of weggebracht? Dan doen ze dat met een van hun auto’s uit hun elektrisch wagenpark. Overigens betekent duurzaamheid allerminst dat er wordt bespaard op zaken zoals veiligheid en klimaatcontrole. Opslagruimte huren Tilburg kan dus duurzaam én tegen de beste condities!