Woon Tik
Image default
Vloeren

Kies voor gemak door een PVC Vloer te kopen inclusief het leggen.

U bent op zoek naar een nieuwe PVC vloer. Deze nieuwe PVC vloer moet dan uiteraard ook gelegd worden. Het leggen van een PVC vloer is een werk dat precisie vergt. Zo krijgt de vloer het eindresultaat naar wens. Daarom raden wij aan om het leggen van een PVC vloer te laten doen door een professionele vloerenlegger of stoffeerder. Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u daarom een PVC vloer kopen inclusief het leggen. Wij hebben namelijk eigen stoffeerders in dienst die het leggen kunnen verzorgen. Wij nemen u graag al het werk uit handen omtrent het egaliseren en leggen van de PVC vloer. Zo ontzorgen wij u in het gehele proces en krijgt u de vloer naar wens waar jarenlang van genoten kan worden!  

Hoe wordt een PVC vloer gelegd?

Het leggen van een PVC vloer is allereerst afhankelijk van de soort PVC vloer die kiest. Hierin zijn de mogelijkheden klik PVC of PVC dat verlijmd moet worden. Wij leggen enkel PVC vloeren die verlijmd worden. Voor het verlijmen van een PVC vloer moet de ondergrond schoon en vlak zijn. Deze vlakke en schone vloer moet perfect effen zijn voor de verlijming van PVC. Daarom wordt de ondergrond vaak eerst geëgaliseerd. Ook het egaliseren doen wij voor u. Vervolgens wordt op de geëgaliseerde ondergrond het PVC verlijmd.

De mogelijkheden van de legmotieven

De mogelijkheden van het legmotief van de PVC vloer zijn ook verschillend. Wat zijn deze verschillende mogelijkheden? Dit zijn de motieven waarin het PVC gelegd kan worden. De mogelijkheden zijn visgraat PVC, Hongaarse Punt PVC of het recht leggen van een PVC vloer. Met de verschillende motieven kunt u de stijl van uw vloer laten aanpassen naar wens. Regge Tegels & Vloeren biedt u graag alle mogelijkheden aan. Zo sluiten wij aan op uw wens.

Wat zijn de kosten van een PVC vloer inclusief leggen en egaliseren?

De kosten van een PVC vloer inclusief het leggen en egaliseren zijn afhankelijk van een aantal factoren. Dit is bijvoorbeeld afhankelijk van de staat van de ondervloer en het motief waar de vloer in gelegd moet worden. Afhankelijk van deze factoren maakt Regge Tegels & Vloeren u graag een prijs op maat. Bent u benieuwd naar de kosten van een PVC vloer inclusief het leggen en egaliseren? Dan kunt u bij Regge Tegels & Vloeren een geheel vrijblijvende offerte aanvragen. Of breng een bezoek aan onze showroom. Hier kunt u direct inspiratie op doen voor uw nieuwe (PVC) vloer!

De totaalservice van Regge Tegels & Vloeren

Bij Regge Tegels & Vloeren kunt u een PVC vloer kopen inclusief het leggen en egaliseren. Hiervoor hebben wij onze eigen vloerenleggers in dienst. Onze vloerenleggers nemen u al het werk uit handen. Wij egaliseren de vloer en leggen het PVC. Zo ontzorgen wij u tijdens het gehele proces van begin tot eind. En kunt u straks genieten van een prachtig eindresultaat. Wilt u meer informatie over onze totaalservice? Breng dan eens een bezoek aan onze showroom. Hier adviseren onze verkoopmedewerkers u graag. Of neem contact met ons op voor meer informatie.

https://www.regge-tegels.nl/pvc-vloeren/pvc-vloer-inclusief-leggen/