Woon Tik
Image default
Woning en Tuin

De zomer in met een tuinposter

Het is heerlijk zitten in de schaduw in je tuin. Zeker tijdens de warme zomerdagen is het puur genieten. Hoe je daar nog wat extra’s aan kunt toevoegen? Met een tuinposter bijvoorbeeld. Wil jij een extra blikvanger in je tuin, je lelijke tuinmuur bedekken en het hele jaar door genieten van een fraai uitzicht? Bestel vandaag dan nog een tuinposter en til de uitstraling van je tuin naar een hoger niveau. Voor de prijs hoef je het niet te laten, want die valt reuze mee.

Tuinposters voor ieders tuin

Wil je een tuinposter, dan is de keuze enorm. Zeker op de website van Tuinposter.nl trek je maar beter even wat tijd uit om een tuinposter te kiezen. Hier kies je immers uit duizenden foto’s. Van een verlaten strand tot een doorkijkje, het centrum van Rome en veel meer. Jij kiest helemaal zelf wat er in je tuin komt en je kiest ook het formaat. Je kunt tot op de centimeter nauwkeurig de afmetingen van jouw tuinposter ingeven. Op die manier bedek je jouw tuinmuur perfect. Liever een ander plekje voor je tuinposter? Ook dat is perfect mogelijk, want de tuinposters vallen te bestellen in combinatie met heel wat montagesystemen. Zo kun je je tuinposter bijvoorbeeld ook monteren aan je tuinhuis, poolhouse of hek. Het is maar wat je mooi vindt en waar je tuinposter goed tot zijn recht komt.

Een eigen foto op je tuinposter

Heb je het liever nog wat origineler? Dan stuur je jouw eigen foto door. Zo beschik je in geen tijd over een gepersonaliseerde tuinposter die niemand anders heeft. Ideaal om bijvoorbeeld je favoriete vakantieplek naar je tuin te brengen. Dit is trouwens niet duurder dan een standaard foto.

Slecht weer? Geen probleem!

Een tuinposter kan water en wind verdragen, heeft een coating zodat de UV-stralen van de zon er amper impact op hebben en qua onderhoud heb je er geen werk aan. De kleuren spatten van de poster en behouden jarenlang hun kleur. Monteren is een fluitje van een cent en eens de tuinposter hangt is het puur genieten.

Bestel vandaag nog je tuinposter

Overtuigd van de tuinposter? Surf dan naar Tuinposter.nl, dé uitvinder van de tuinposter. Bekijk de mogelijkheden, kies je favoriete foto en bestel jouw tuinposter op maat. Razendsnel wordt jouw tuinposter gedrukt en geleverd. Zit je toch nog met vragen? De medewerkers van het bedrijf staan voor je klaar.

https://www.tuinposter.nl