Woon Tik
Image default
Woning en Tuin

Het plaatsen van een nieuw dak

Een nieuw dak laten plaatsen

Bij een nieuwbouw woning zal er een dak geplaatst moeten worden. Echter ook op het moment dat een dak heel erg verouderd is, dan kan het een optie zijn om het hele dak te vervangen. Hierbij zal de constructie nagekeken worden en waar nodig, deze opnieuw opgebouwd worden.

In deze tijden is het daarbij een no-brainer om ook direct naar de duurzame opties te kijken. Denk hierbij aan:

  1. Het toevoegen van maximale isolatie.
  2. Laten plaatsen van zonnepanelen

Dit zijn eenvoudige manieren om een duurzame woning te krijgen en deze investeringen verdienen zich dan ook binnen korte tijd weer terug.

Via Dakwerken de Jong kunnen alle opties besproken worden en informatie ingewonnen worden.

Wat zijn de kosten voor een nieuw dak

Hoe hoog de prijs voor een nieuw dak is, ehangt af van diverse factoren. Er zal sowieso een grote investering nodig zijn om een mooi dak te laten plaatsen. De totale kosten van een nieuw dak zullen worden bepaald door:

  • Type dak
  • Oppervlakte dak
  • Afwerking dak
  • Moeilijkheidsgraad van bereikbaarheid
  • Beschikbaarheid van dakdekkers

De grootste verschillen tussen prijzen zitten bij een plat dak of een hellend dak. De goedkoopste optie voor een plat dak is de keuze voor bitumen. Voor een hellend dak is grotendeels van de tijd de keuze voor dakpannen de meest voordelige optie.

Wat de exacte kosten zijn, kunnen op basis van een offerte aanvraag wel achterhaald worden.

Kies een dakdekker in de regio

Bij het plaatsen van een nieuw dak, of dit nou een hellend of plat dak is, zal een dakdekker ingeschakeld moeten worden. Een dakspecialist zal van dakconstructie tot afwerking van de dakgoten, alles in zijn geheel kunnen uitvoeren.

bespreek de wensen met een dakdekker uit de regio en ontvang vrijblijvend een offerte. Het is ook mogelijk om dakdekkers met elkaar te vergelijken. Zo is er een optie om een dakdekker in Breda te vinden voor de aanleg van een nieuw dak.

https://www.dakwerkendejong.nl