Woon Tik
Image default
Woning kopen

Gebruik maken van een makelaar in Amsterdam

Een huis in Amsterdam verkopen

Wanneer u al langer in Amsterdam woont en graag wilt verhuizen, zult u normaal gesproken eerst de woning die u heeft moeten verkopen. Nu in deze tijd met een groot te kort aan woningen zou u kunnen denken dat u dat allemaal wel zelf kunt regelen. U zou kunnen denken dat de kosten die u aan een makelaar moet betalen verloren geld is. Dat is niet waar. Een makelaar zal uiteindelijk altijd geld voor u verdienen.

De makelaar Amsterdam

Wanneer u uw woning in de binnenstad wilt verkopen, is het belangrijk dat als u gebruik maakt van de makelaar Amsterdam er een neemt die van wanten weet. Wanneer u met Finsens makelaardij contact opneemt, zullen zij u zeker kunnen helpen. Voordat ze uw woning te koop zullen aanbieden, gaan ze eerst een gesprek met u aan. Ze willen weten wat u minimaal voor uw woning wilt hebben. De makelaar zal nagaan of het gevraagde bedrag reëel is.

Het verkoopbedrag

Nadat de makelaar bij u uw woning heeft getaxeerd, zal hij het bedrag aangeven wat uw woning daadwerkelijk waard is. Omdat een koper wil onderhandelen, moet het bedrag dat u wil hebben 10% hoger zijn. Echter in deze hectische periode bij de huizenverkoop, moet u niet op het eerste bod ingaan. In veel gevallen wordt de vraagprijs meerdere malen overboden, zodat u het aan de hoogste bieder kunt verkopen.

De makelaar Amsterdam Zuid

Staat uw woning in Amsterdam Zuid, dan is het verstandig om een makelaar Amsterdam Zuid te nemen. Dat kan ook makelaardij Finsens zijn, omdat zij woningen te koop aanbieden in heel Amsterdam. Wanneer uw woning te koop staat en er heeft zich een koper gemeld bij de makelaar, die het een goed bod vindt voor uw woning, zal hij contact opnemen. Hij zal met u een datum afspreken waarop de eventuele koper uw woning kan bekijken. Wilt de koper uw woning kopen en u bent het eens met het bedrag, dan zal de makelaar alle papieren voor de notaris in orde maken. Door gebruik te maken van een makelaar wordt u ontlast van veel gedoe en stress.

https://www.finsensmakelaardij.nl/