Woon Tik
Image default
Woningen

Online overzicht van dakdekkers

Vanaf nu is er een nieuwe bedrijvengids online die zich specifiek op dakdekkers richt. we kennen allemaal nog wel de goudengids van vroeger, een zoektocht naar een professional begon vaak in deze gouden rakker.

Enkele voordelen van de nieuwste gids

Zijn er momenteel niet al genoeg bedrijvengidsen? Dat dachten wij eerst wel, tot we daadwerkelijk naar die gidsen gingen kijken. Een aantal voordelen die de nieuwe bedrijvengids heeft:

  1. Bevat verdere informatie over specifieke onderwerpen omtrent dakdekkers. Informatie die nodig is voor het selecteren van een dakdekker in de regio
  2. Naast de standaard bedrijfsgegevens, is het ook mogelijk om direct de reviews in te zien.
  3. Een optie om offertes van dakdekkers geheel gratis en vrijblijvend te vergelijken.

Redenen genoeg om bij een zoektocht naar een dakdekker, een kijkje te nemen op Dakdekkers-nu.nl. Met de eenvoudige zoekfunctie kan direct naar een specifiek bedrijf of plaatsnaam gezcoht worden.

Welke dakdekkers staan er vermeldt?

Om een eerlijk overzicht te kunnen bieden, worden er enkel bedrijven opgenomen die ook bij de kvk geregistereerd staan. Op deze manier zijn de gegevens van de dakdekkers ook te waarborgen. Wijzigingen aan de gegevesn bij de kvk, zal ook leiden tot een wijziging in de bedrijvengids.

Het is dus niet mogelijk om als dakdekker bij de bedrijvengids aan te melden, dit zal ten alle tijden via de kvk moeten lopen. De consument word op deze manier beschermd tegen zwart werkers.

Als voorbeeld dakdekkers in Bergen op Zoom, hier staan momenteel 27 dakdekkers binnen 10km in de bedrijvengids. Dit kan echter over een week weer veranderd zijn.

Werk altijd met factuur

Zeker bij dakwerkzaamheden is het tevens niet aan te raden om het werk zonder factuur uit te laten voeren. De factuur is tevens het garantiebewijs. Het werk op het dak is niet altijd goed te controleren. Echter als na enkele weken er een lekkage ontstaat, dan kan met de factuur beroep op de garantie gedaan worden.

Al kan het soms verleidelijk om het werk zonder factuur te laten uitvoeren, wegens de kostenbesparing, hebben wij het in het verleden helaas te vaak ook de andere kant van de medaille langs zien komen.

Het werk aan het dak is belangrijk om zorgvuldig uit te laten voeren. Waarbij een reparatie vaak prijzig is, probeer toch de rust te bewaren. Vraag vooraf naar een prijsopgaven en leg verdere afspraken vast op papier.

https://www.dakdekkers-nu.nl