Woon Tik
Image default
Woon winkels

Inzethorren, die plaatst u gewoon zelf!

Horren zijn een perfect product om het makkelijk te maken voor uzelf. Zeker wanneer u kiest voor de luxe inzethorren die u bij ons op de website kunt vinden. Wilt u aankomende lente en zomer niet meer elke keer aan de slag met horgaas, klittenband en plakband, maar wilt u het een keer goed regelen zodat u de komende jaren direct klaar bent? Kies dan voor de inzethorren die wij graag op maat voor u maken. Geen zorgen, u kunt deze gemakkelijk zelf plaatsen. Het plaatsen en verwijderen van de inzethorren kost u nog geen minuut en ook het onderhoud aan deze horren is bijzonder eenvoudig. Er komen geen spijkers, hamers, schroevendraaiers of beitels aan te pas.

Hoe plaatst u zelf een inzethor?

De inzethorren die u bij ons vindt, zijn altijd inzethorren op maat. U geeft namelijk zelf de maten door, of u laat ons langskomen om de maten op te nemen. Aangezien de inzethorren altijd de juiste maat hebben, kunnen zij direct in het raamkozijn geplaatst worden. We raden u wel aan om het kozijn met een vochtige doek schoon te maken voordat de hor geplaatst wordt. We weten namelijk dat deze inzethorren wekenlang kunnen blijven zitten. Wanneer u de inzethor direct al op vuil plaatst, kan dit betekenen dat het verwijderen van de inzethorren op een later moment lastiger kan worden.

Aan de hand van de instructies plaatst u de inzethorren zelf binnen een minuut tijd. Hierbij is het vooral belangrijk geen overmatige druk op de inzethor te zetten (maar dat moet ook niet nodig zijn aangezien de maten exact kloppend zijn).

Moeten de inzethorren verwijderd worden in de winter?

Heeft u de ramen in de winter ook graag eens open en wilt u de hor laten zitten om zo vuil en de laatste insecten ook buiten de deur te houden? Dan kunt u de inzethorren gewoon laten zitten. Het is verstandig om deze tussentijds een keer uit het kozijn te halen om het gaas en het kozijn even schoon te maken met een vochtige doek.

https://www.luxehorren.nl/