Woon Tik
Image default
Woontrends

Stucadoorsbedrijf in omgeving Zoetermeer? Kies Stucadoorsbedrijf de Vries

Stucadoorsbedrijf de Vries is een professional op het gebied van stucwerken en bestaat al 25 jaar. Door de jarenlange ervaring weet de vakman exact wat er moet gebeuren. Het bedrijf beidt tevens garantie op stucwerk van 3-5 jaar en is ook aangesloten bij de Nederlandse Ondernemingsvereniging voor Afbouwbedrijven (NOA). Voor uw stucwerk kiest u de beste vakman. Deze vindt u bij de Vries stucwerk. Goede service

Stucadoorsbedrijf de Vries is voorzien van vakkundige service wat stucwerk betreft. U zoekt een betrouwbare vakman. De Vries heeft een VCA certificering. Zo weet u dat het bedrijf altijd veilig de werkzaamheden uitvoert volgens een vast veiligheidsprotocol. De kwaliteit van het stucwerk is enorm hoog. U heeft jaren lang plezier van uw gestucte wanden. Stukadoor Alphen aan den Rijn komt bij u in huis en checkt wat er exact moet gebeuren. Voor een scherpe prijs wordt een heldere offerte opgesteld. Het stucwerk wordt strak afgewerkt en zal de beste uitstraling bevatten. Stucadoorsbedrijf de Vries presenteert ook een compleet portfolio met voorgaande projecten. Zo kunt u direct de kwaliteit bekijken, en weet u wat u kunt verwachten.

Keuze uit stucwerk

Er wordt advies uitgebracht omtrent alle soorten stucwerk die de Vries stukadoors toepast bij Stukadoor Waddinxveen en Alphen aan den Rijn. Diverse vormen zijn onder andere airless spuitwerk voor een strak resultaat. Verder biedt de stukadoor raapwerk, pleisterwerk, ornamenten, lijsten en stucwerk aan. Een mooie strakke wandafwerking waar het bedrijf in gespecialiseerd is, is onder andere sierpleister. In een modern huishouden met strak interieur komt dit pleisterwerk goed tot zijn recht. Hierin kunt u nissen laten maken met decoratie of andere luxe aspecten aan bevestigen zoals een in of opbouwhaard, wandkast of een grote TV. U kunt altijd informeren en een offerte opvragen bij een stucwerkbedrijf in regio Zoetermeer.

https://www.stukadoor-zoetermeer.nl/