Woon Tik
Image default
Babykamer en kinderkamer

Drie verschillende hoogslapers voor de allerjongsten

Een hoogslaper is een droom van ieder jong kind. Maar welke is het meest geschikt? Een echte Eurobedden hoogslaper staat garant voor speelse design elementen en waarbij de mogelijkheden eindeloos zijn. Er is een ruim assortiment aan hoogslapers voor de allerkleinsten, maar er zijn ook genoeg toekomstbestendige opties. Er zijn verschillende versies hoogslapers te verkrijgen, waaronder een 1-persoons- of 2-persoons hoogslapers, een hoogslaper met een glijbaan, een halfhoogslaper en zelfs een hoogslaper geschikt voor de echte gamer. In dit artikel worden drie verschillende types besproken.

Hoogslaper met glijbaan

Alle vriendjes en/of vriendinnetjes van jouw kinderen zullen jaloers zijn op zo’n stoere hoogslaper. Een heuse glijbaan aan bed! Het merendeel van deze hoogslapers is aan te passen aan verschillende situaties. De glijbanen kunnen bijvoorbeeld verplaatst worden of de hele hoogslaper kan omgebouwd worden naar divanbed. Om de hoogslaper compleet te maken zijn er allerlei verschillende opties die meteen erbij besteld kunnen worden. Denk hierbij aan matrassen, speelgordijnen en zelfs ophang plankjes. Kijk dus goed voordat je een keuze maakt!

Halfhoogslapers

Zoals de naam al zegt is deze hoogslaper de helft zo hoog. Ideaal dus voor de veiligheid van jonge kinderen, maar met de blijvende allure van een hoogslaper. De aantrekkingskracht van een hoogslaper is namelijk ongekend voor een jong kind! Ook al is een halfhoogslaper maar half zo hoog, mogelijkheden zijn er genoeg. Ook deze zijn namelijk te verkrijgen met een glijbaan. Om alvast een idee te krijgen: de halfhoogslaper is 90 cm hoog en 200cm breed en gemaakt van massief beukenhout.

Toekomstbestendige hoogslapers

In deze categorie vallen met name de hoogslapers die wat langer mee kunnen dan alleen de eerste paar jaren van je kind. Er zijn verschillende types hoogslapers met een hoekstapelbed én een 1-persoonsbed eronder met nog genoeg kastruimte en ruimte voor een bureau. Daarnaast zijn er ook genoeg hoogslapers met alleen een bureau en kastruimte. Een stap verder, voor het puberende kind, is het Gaming Bed Studio 5050, waarbij een bureau zich onder het bed bevindt. Ideaal dus voor een stoere gaming set-up. Eventueel is er een bijpassende gaming bureaustoel bij te bestellen.

 

https://www.eurobedden.nl