Woon Tik
Image default
Babykamer en kinderkamer

In de verloskundigenpraktijk kom je langs voor meerdere echo’s en bloedtesten

Het liefste wil je natuurlijk tijdens ieder moment van de zwangerschap graag weten of het goed met je kleintje gehad. Gelukkig zijn er tijdens de zwangerschap meer dan voldoende momenten dat je een bezoek brengt aan de verloskundigenpraktijk. Je komt namelijk langs voor meerdere echo’s en bloedtesten. Ook krijg je tijdens je zwangerschap tips en advies hoe je het beste om kunt gaan met bijvoorbeeld pijntjes in het lichaam.

Heb je op dit moment een kinderwens? Breng een bezoek aan de praktijk voor meer informatie

Heb je op dit moment een kinderwens? Breng een bezoek aan de praktijk voor meer informatie. Een verloskundige geeft je verschillende tips en vertelt je meer over het complete traject. Hierdoor ben je net even wat beter voorbereid op de tijd die komen gaat.

De verloskundige Katwijk is aanwezig tijdens de bevalling

Ook al heb je je ideale bevalling uitgewerkt in een geboorteplan, deze dag verloopt altijd net even wat anders dan je van tevoren in je hoofd had. Daarom is het tijdens de bevalling wel zo fijn dat je vertrouwde mensen om je heen hebt. Zo is ook de verloskundige Katwijk aanwezig tijdens de bevalling. De verloskundige is natuurlijk ook op de hoogte van het geboorteplan en kan je daardoor uitstekend begeleiden.

Ook voor controles na de bevalling kom je langs in de praktijk, bijvoorbeeld bij Verloskundigenpraktijk Liva

De kans is groot dat je na de bevalling met een hoop vragen zit. Dat is ook helemaal niet zo erg, want vader of moeder zijn kan in het begin een beetje onwennig zijn. Daarom komt de verloskundige, bijvoorbeeld van Verloskundigenpraktijk Liva, ook na de bevalling nog bij je langs in huis.

https://www.verloskundigenpraktijkliva.nl/verloskundige-katwijk/