Woon Tik
Image default
Planten

De bovenkant van je kerstboom Rotterdam installeren en afstellen

Een van de spannendste aspecten van Kerstmis is erop uitgaan en een kerstboom Rotterdam kopen. Nadat je de aankoop hebt gedaan, hoef je alleen nog maar een standaard te kopen. Vervolgens kun je de standaard aan de boom bevestigen. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat de top van de boom klaar is.

Installatie van de standaard voor de kerstboom Rotterdam

Voordat je de kerstboom Rotterdam in de standaard plaatst, moet je deze met de juiste hardware op een stevig en vlak stuk triplex bevestigen. Dit is belangrijk als je een hele grote boom hebt of bang bent dat deze omvalt. Dit maakt de boom stabieler door de basis te verbreden en extra ondersteuning te geven. Het wordt aanbevolen om de standaard buiten te plaatsen om te voorkomen dat naalden op je vloer vallen. Je moet beginnen door de boom op zijn kant te leggen en de nivelleer klemmen rond de basis van de stam van de standaard vast te draaien. Dit kan zowel binnen als buiten worden gedaan. De volgende stap is om de kerstboom Rotterdam in een staande houding te brengen en ervoor te zorgen dat je de voeten van de standaard niet beschadigt. Het kan nodig zijn om de verticale uitlijning van de boom te wijzigen om ervoor te zorgen dat deze rechtop staat. Breng ten slotte je boom naar binnen. Zorg ervoor dat je de standaard vasthoudt en plaats deze op de locatie van je keuze. Als je het te moeilijk vindt om alles alleen te doen, moet je misschien iemand vragen om je daarbij te helpen. Een kerstboom is immers zwaar.

De top van de kerstboom Rotterdam aanpassen

Het kan zijn dat je wat kleine aanpassingen aan de top van de boom moet maken nu je de ideale kerstboom Rotterdam hebt uitgekozen en in je huis hebt neergezet. Het hangt echter af van de hoogte van je plafond en de afmetingen van het ornament dat je wilt gebruiken als piek. Als je kerstboom Rotterdam te hoog is, moet je eventuele verdwaalde takken die in de weg zitten wegknippen. Je moet echter wachten met het afsnijden van de tak die verticaal het hoogst is, totdat je de exacte hoogte hebt berekend die deze moet zijn. Dit is een typisch stevige tak en zal dienen als een ijzersterke basis voor de versiering die je bovenop de boom plaatst. Maak gebruik van eventuele stekken die je beschikbaar hebt om een ​​middelpunt te maken of je schoorsteenmantel te versieren.