Woon Tik
Image default
Raamdecoratie

Aluminium jaloezieën voor ieder interieur

Aluminium jaloezieën zijn al jaren een populaire soort raambekleding. Ze zijn dan ook verkrijgbaar in vele soorten en maten. In ons assortiment aluminium jaloezieën bieden we vijf verschillende lamelbreedtes aan. 16, 25, 35, 50 en 70 mm. Allen hebben een eigen uitstraling en lichtinval en zijn geschikt voor vele raamtypes. Als u twijfelt over welke lamelbreedte het beste bij uw situatie past kijken we graag met u mee naar de mogelijke oplossingen.

Lichtinval met aluminium jaloezieën

Met aluminium jaloezieën kunt u veel spelen met privacy en lichtinval. Iedere stand dat u de lamellen zet geeft een ander effect. Met jaloezieën kunt u het lichtinval en de inkijk optimaal zelf regelen. Ook kunt u de jaloezieën optrekken voor een vrij raam.

Omdat smaken verschillen, bieden we een breed kleurenpalet aluminium jaloezieën van Verano aan op marasol.nl. Van mat wit, taupe en grijs tot glanzend goud, knalrood of metallic met structuur. Op dit moment is er vooral veel vraag naar mat zwarte elektrische jaloezieën in alle lamelbreedtes.

Gratis kleurstalen bestellen

Kleuren kunnen op je scherm enorm afwijken van de realiteit. Daarom adviseren wij altijd gratis en zonder verplichtingen een aantal stalen aan te vragen van de gewenste kleuren. We sturen deze binnen één werkdag naar u op, zodat u thuis op uw gemak kunt kijken of de gekozen kleur aluminium jaloezie bij uw ramen en inrichting past.

Meten en montage van aluminium jaloezieën

Wij krijgen vaak de vraag of we ook thuis komen meten en monteren. Het antwoord daarop is nee. Doordat we dit niet doen kunnen we ons focussen op het helpen en adviseren van klanten, het in goede banen leiden van bestellingen en het up to date houden van de website. Onze prijzen blijven hierdoor scherp en concurrerend.

Het opmeten van de juiste maten voor uw aluminium jaloezieën is echter zeer eenvoudig. Met onze duidelijke meetinstructies kan het niet misgaan. Ook het monteren gaat gemakkelijk. De montagehandleiding geeft in stappen weer hoe u de jaloezieën monteert.

Vragen

Als u nog vragen heeft over aluminium jaloezieën of andere raamdecoratie producten, dan kunt u contact met ons opnemen door te mailen of ons even bellen op 040-3080408. 

Ook als u het lastig vindt om te bepalen welke raambekleding mogelijk is bij uw ramen helpen we u graag. We kunnen met u meekijken door foto’s van uw ramen en situatie te bekijken en geven dan graag advies over de mogelijkheden voor bijvoorbeeld een verduisterend rolgordijn, plisségordijnen en lamellen.

https://marasol.nl/elektrische-jaloezieen-op-maat/