Woon Tik
Image default
Consumenteninformatie

Schoenen Poetsen

Hoe poets en reinig je je schoenen?

Of je je nu klaarmaakt voor een sollicitatiegesprek, date of avondje uit, een van de eerste dingen die mensen aan je zullen opmerken zijn je schoenen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat ze altijd gepoetst en schoon zijn. Maar wat is de beste manier om dit te doen? Dit is afhankelijk van het materiaal waarvan je schoenen gemaakt zijn. Bij Spose hebben wij het beste advies voor schoenen poetsen.

Je leren schoenen

 

Hoe leren schoenen poetsen? Je begint met opgehoopt vuil of modder te verwijderen met een zachte doek. Als dat gedaan is, kun je met een andere doek een kleine hoeveelheid schoensmeer aanbrengen, die je met ronddraaiende bewegingen bewerkt tot de hele schoen bedekt is. Laat het poetsmiddel een paar minuten drogen voor je het met weer een zachte doek uitwrijft.

 

  • Reinig je schoenen met een doek
  • Smeer een dun laagje schoensmeer op je schoenen
  • Laat het even inwerken en drogen
  • Wrijf de schoensmeer met een zachte doek uit.

Suède schoenen schoonmaken

 

Suede leer heeft een hele andere behandeling nodig. De vraag kun je suede schoenen poetsen met schoensmeer dan is het antwoord: “Nee, niet doen!” Want zelfs het geringste beetje schoensmeer kan je fluweelachtige textuur van het materiaal ruineren. Gebruik eerst een borstel met zachte haren om vuil en stof te verwijderen. Als dat gedaan is, kun je een spray speciaal voor suède reiniger gebruiken om het materiaal op te frissen en het er weer als nieuw uit te laten zien.

Je sneakers weer stralend wit

 

Wil je weer witte sneakers? We krijgen vaak de vraag: “Kunnen we onze schoenen poetsen met tandpasta?” Dit raden wij bij Spose af. De reden is dat als je gaat schoenen poetsen met tandpasta, de tandpasta schuurt en het leer van je schoenen kapot maakt. We hebben de beste producten om je witte sneakers schoon te maken, zodat je sneakers er weer als nieuw uitzien.

Welk soort schoenen je ook hebt, het is belangrijk ze schoon en gepoetst te houden zodat ze er altijd op hun best uitzien! Hopelijk kan het advies van Spose hoe leren schoenen poetsen je helpen om dit te bereiken.

https://spose.nl/how-to/schoenen-poetsen/