Woon Tik
Image default
Raamdecoratie en zonwering

Het kopen van aluminium rolluiken

Het is winter en dus zijn de rolluiken weer erg populair in de wereld van zonwering. Ook dit jaar worden er weer voornamelijk rolluiken besteld, wat niet zo heel vreemd is gezien de tijd van het jaar. Maar goed, dat is natuurlijk allemaal erg leuk, maar daar gaan we het in dit blogbericht niet over hebben. In dit blogbericht zal het namelijk vooral over de rolluiken kosten en aluminium rolluiken gaan.

Wat kosten rolluiken

Rolluiken staan bekend als erg duur en wanneer ze al goedkoper zijn, dan wordt vaak gedacht dat dit aan de kwaliteit ligt. Wat misschien best nog weleens daadwerkelijk zo zou kunnen zijn. Maar goed, omdat we het over aluminium rolluiken gaan hebben, nemen wij vooral van dit soort rolluiken de prijzen door en dan wel de vanaf prijzen.

Om maar gelijk met de deur in huis te vallen, wij benoemen uitsluitend aluminium rolluiken. Dit omdat de winkel waaraan wij verbonden zijn, uitsluitend aluminium rolluiken verkoopt.

Aluminium rolluiken per merk:

Bij ons vindt u 3 merken en elk merk heeft een eigen vanaf prijs. Dit heeft te maken met natuurlijk het merk, maar ook met de kwaliteit van de rolluiken. Vaak zit het verschil in de dikte van het aluminium.

Deze koop je al vanaf €102 op het moment van schrijven. Uiteraard gaat het hier om aluminium rolluiken van degelijke kwaliteit.

Alutech Rolluiken: Alutech is een van de bekendste merken, wanneer het om rolluiken gaat. Het merk onderscheidt zich met hoogwaardige rolluiken, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Daarnaast worden ze niet alleen in Duitsland gemaakt, maar zijn ze ook van oerdegelijke Duitse kwaliteit! Je koopt rolluiken van dit merk al vanaf €111

Heroal: Overal kom je dit merk tegen wanneer je op zoek bent naar rolluiken. Het is dan ook de uitvinder van de rolluik zoals wij die vandaag de dag kennen. De rolluiken van dit merk worden gemaakt van hoogwaardig aluminium, met zeer dikke en stevige lamellen, wat de levensduur natuurlijk aanzienlijk verbetert. Heroal rolluiken zijn al te koop vanaf €124

Hopelijk hebben wij hiermee de vraag op wat kosten rolluiken kunnen beantwoorden.

Elektrische of handbediende rolluiken

Hier valt ook weer veel over te zeggen, maar om even terug te komen op de prijs, is er natuurlijk ook een prijsverschil. Wanneer een rolluik elektronisch bediend moet worden, dan heb je natuurlijk een elektromotor en een schakelaar of afstandsbediening nodig. Rolluiken kunnen altijd geleverd worden in elektrische variant, tegen een kleine bijbetaling.

Uiteraard bepaal je zelf of je dit wel of niet wilt doen! Toch krijgen wij regelmatig de vraag wat nou beter is, handbediening of elektrische bediening en hoewel de prijs van een rolluik met elektrische bediening hoger is, zouden wij deze toch het liefste aanraden.

De reden hiervan is dat het een stuk makkelijker is, maar daarnaast ook minder herrie maakt. Ook fijn voor de buren dus! Uiteraard moet je het zelf weten, maar over het algemeen wordt aangeraden om te kiezen voor elektrische rolluiken.

Daarom rolluikenland:

  • Laagste prijzen van Nederland
  • Alleen A-merken en kwaliteit
  • Uitsluitend aluminium rolluiken
  • Goedkoop thuisbezorgd