Woon Tik
Image default
Consumenteninformatie

Korean skincare 2019

De complete beginnersgids voor Koreaanse huidverzorging

Wat is Koreaanse huidverzorging en waarom zou je er om geven?

Koreaanse schoonheidsproducten vinden nu hun weg naar de reguliere markt. De Koreaanse huidverzorgingsroutine wordt nu beschouwd als een van de meest effectieve manieren om een gezonde, stralende huid te krijgen.

Wat is de beste Koreaanse huidverzorgingsroutine voor mij?

De beste Korean skin care routine voor een vette huid is om te beginnen met een laag op olie gebaseerde reiniger en deze vervolgens af te spoelen. Dit zal helpen om de olie en make-up te verwijderen die de poriën normaal gesproken verstopt. De volgende stap is het gebruik van een toner die je huid helpt hydrateren en achtergebleven vuil of make-upresten verwijdert. Als laatste gebruik je een hydraterend serum gevolgd door een oogcrème en nachtcrème (of nachtpakket).

De beste Koreaanse huidverzorgingsroutine voor de droge huid kan enigszins afwijken van de hierboven genoemde. Een droge huid heeft meer vocht nodig, dus u zou beginnen met een vochtinbrengende toner in plaats van een reinigende. U zult ook een lichtere vochtinbrengende crème willen gebruiken in plaats van een zwaardere, evenals een oogcrème, nachtmasker en lippenbalsem

Wat is de beste Koreaanse schoonheidsproduct van 2019?

De beste Koreaanse schoonheidsproducten zijn diegene die inspelen op de behoeften van je huid. De beste beautymerken in Korea houden rekening met verschillende huidtypes en wat je moet doen om een gezonde, stralende huid te krijgen.

Koreaanse schoonheidsproducten zijn perfect voor de gevoelige huid en voor mensen die hun huidverzorgingsroutine willen kunnen aanpassen. Ze weten hoe ze ingrediënten zoals botanische extracten en essentiële oliën moeten gebruiken die echt kunnen helpen de pH-waarde van je huid in evenwicht te brengen en acne te verwijderen. Bovendien bieden Koreaanse schoonheidsproducten ook veel mogelijkheden voor make-up en huidverzorging zonder irriterende of schadelijke chemicaliën. Dat maakt ze een stuk minder irritant dan andere opties die tegenwoordig op de markt zijn.

De beste Product van 2019 is:

  • Pyunkang Yul Essence Toner: Pyunkang Yul Essence Toner is een innovatieve huidverzorgingshybride! Het zit in een handige spuitfles en biedt het vocht en de lichte hydratatie die essences doen, en bevat ook de voordelen van een toner om je huid fris en glad te laten aanvoelen. Geschikt voor alle huidtypes, het kan worden gebruikt in plaats van zowel essence als toner in uw routine.

https://kocosmo.nl/